Çocuklar Duymasın'a 'çakma' şok!..

Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven 'Aramızda Qalsın' adıyla aynısı çekilen diziyle ilgili "Gururlandım ama izin alsalardı şık olurdu" dedi.

Çocuklar Duymasın'a 'çakma' şok!..

Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı, atv'de yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' dizisin bire bir aynısı olarak Azerbaycan'da, 'Aramızda Qalsın' adıyla çekiliyor. Twitter'dan bir takipçisinin kendisine bu durumu haber verdiğini belirten dizinin senaristi ve yapımcısı Birol Güven; "Dünya küçük, her şeyden anında haberimiz oluyor. İnternette hiçbir şey gizli kalmıyor" dedi.

DAVA AÇACAKLAR

Kendisinden izin almadıkları için dava açacaklarını belirten Güven, dizideki oyunculuklarla ilgili de şunları söyledi: "Çok abartılı oynuyorlar ama o ülkede bu tarz oyunculuk seviliyor. Fakat itiraf etmeliyim ki; atmosferi sağlamışlar. Ama bizden izin alsalardı, daha şık olurdu!

TV İŞİNDE ÇOK YOL KATETTİK

Yazdığı senaryonun başka bir ülkede çekilmesinin gurur verici olduğunu belirten Güven şöyle konuştu: "Eskiden biz dışarıdan senaryo alıp adapte ediyorduk. Galiba artık bunun tersi olacak. Türkler gerçekten televizyonculukta çok yol katetti."