'Çocuklar Duymasın'da Haluk ile Meltem ne yapacak?

Evliliğin kaderi bu bölümde belli olurken, çok duygusal sahneler birbirini izleyecek... İşte geçen hafta TOTAL'de birinci olan "Çocuklar Duymasın"ın yeni bölüm fragmanı...

'Çocuklar Duymasın'da Haluk ile Meltem ne yapacak?

Ayrı yaşama kararı alan Meltem ile Haluk arasında buzlar bir türlü erimiyor. Taş Fırın Erkeği Haluk ile Meltem hayati bir karar alma noktasına gelmiştir. Evliliğin kaderi bu bölümde belli olurken, çok duygusal sahneler birbirini izler.

Düğünde takılan altınların çalınması Tayyar’ı perişan eder. Şükrü ve Hüseyin’in altınları çaldığından habersiz olan Tayyar polise şikayete gider. Şükrü ve Hüseyin’in sorguya çekilmesiyle eğlenceli dakikalar başlar. Sorgulama sonucunda Tayyar’ı bir sürpriz beklemektedir.

Çocukluktan çıkıp genç bir erkek olan Havuç’a, babasından harçlık istemek, zor gelmeye başlar. Babasınının elinden harçlık almak, gururunu incitmektedir. Bu durumu öğrenen Haluk, sorunu çözmek için çareler aramaya başlar.

Seyyar Tayyar, Küçük Menderes ve Müsteşar Kemal, Yakup’un Kahvesi okey masasına oturur. Birbirinden renkli dört karakterin okey oynamaya kalkması, eğlenceli sahnelere yol açarken, Seyyar Tayyar’ın Amerika Eski Başkan’ı George Bush ile tanıştığını söylemesi herkesi şaşırtacaktır...

İşte dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanı...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ...