Cristiano Ronaldo'yu çıldırtan kırmızı kart

İspanya Süper Kupası ilk maçında ikinci sarıdan kırmızı kart gören ve hakemi iten Cristiano Ronaldo'nun 4 ile 12 maç arası ceza alacağı öne sürüldü.

Cristiano Ronaldo'yu çıldırtan kırmızı kart
Sözcü'de yer alan habere göre Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin haberine göre, İspanya Süper Kupası’nın ilk maçında Barcelona’yı 3-1 yenen Real Madrid’de Cristiano Ronaldo kırmızı kart gördü! Kartın ardından Hakem Bengoetxea’ya fiziki temasta bulunan Portekizli yıldızı 96. maddeye göre 4 ile 12 maç arasında ceza alabilir.

Süper Kupa rövanşında oynayamayacak olan Ronaldo 4 maç ceza alması durumunda Deportivo, Valencia, Levante ve Real Sociedad maçlarını da kaçıracak. Eğer yıldız futbolcu 4 maçtan az ceza alırsa, bu durum lig maçlarına yansımayacak ve ilerideki Süper Kupa maçlarında cezalı duruma düşmüş olacak.

Oyuna 58. dakikada giren Cristiano Ronaldo, 80. dakikada attığı şık golle takımını 2-1 öne geçirdi. Gol sevincini üstünü çıkararak yapan yıldız isim bu pozisyonda sarı kart gördü. Ronaldo 82. dakikada bir pozisyonda ceza sahasında yerde kalırken hakemden penaltı bekledi. Ancak hakem, Ronaldo’ya aldatmaya yönelik hareketten 2’nci sarı kartı ve kırmızı kartı gösterdi.

Ronaldo’nun golden sonra Messi’nin geçen sezon Bernabeu’da yaptığı forma gösterme hareketini yapması da geceye damgasını vurdu!
Konular Spor Haberleri