Cübbeli Ahmet Hoca'dan karma eğitime salvo!..

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, karma eğitimi hedef aldı, "7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim" diye yazdı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan karma eğitime salvo!..
KARMA EĞİTİMİ HEDEF ALDI...

Milliyet'te yer alan habere göre
Ünlü, Vahdet'teki köşesinde "Hiç gavurlar korkmasın" başlığıyla yazdığı yazıda, “Kız-erkek çocuklara Kur’an öğretmek dine yardımdır” dedikten sonra şöyle yazdı: "Tabi ki kız-erkek karışık okulları kastetmiyorum. Medrese üzerine okutulanları kastediyorum. Şeriata uygun hizmet edenler. Onlar Allah’ın dinine nusret olur, yardımı olur. Öbürleri hezimet olur. Kız-erkek karışık buluğa ermiş vaziyette okuyorlar. Bir kız çocuğunu 7 yaşından sonra erkek hoca okutamaz ki. Fıkıhta fetvası yok. 104 kitapta yeri yok yani. 7 yaşındaki çocuğu nasıl erkeğe teslim ediyorsun. Kadın hoca mı yok?! Babası kızını, karısını okutsun. Onlar da onu okutsun. Kızları kızlar okutur yani.

7 YAŞ BİLE FAZLA...

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz yani.

Nedir bu rezillik?! Sokaklar dolmuş, taşmış kız, erkek karışık, karman çorman. Kızların etekleri dizden yukarı. O erkekler yeni ergenliğe girmiş. O ona bakacak, o ona bakacak. Allah’ın dini bu mudur?! Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in yolu bu mudur?! Hicretler bunun için mi yapıldı?!

Çanakkale’de 300 bine yakın insan bunun için mi can verdi?! Kur’an için, din için, Vatan için ama bu vatanda İslam yaşansın diye canlarını verdiler. Şu anda geldiğimiz durum çorba yani. Hiç Kur’an ile sünnet ile alakası yok hiç.

Türkiye’de İslamiyet ilerliyormuş da, Müslümanlık artıyormuş da, gâvurlar falan korkuyormuş! Hiç korkmasın gavurlar. Böyle Müslümanlık mı olur? Böyle İslam mı olur? Sabah namazında camiler bomboş. Hiç korkmayın. Gavurlar ne zaman korksun? Camiler Cuma namazında dolduğu gibi sabah namazında dolduğu zaman gavurlar korksun.

'NEREDEN YETİŞMİŞ BU KADAR KOMÜNİST, ATEİST'

Türkiye’de baksanıza şu hareketlere. Nerden yetişmiş bu kadar komünist yahu? Nerden yetişmiş bu kadar dinsiz, ateist? Adam “Cenaze namazımı kılmayın. Camiye götürmeyin cenazemi. Bana dua etmeyin” diyor. Memlekette böyle adamlar yetişmişler. Yol bulmuşlar, yön bulmuşlar. Diziler yapmışlar, filmler de oynamışlar. Neler etmişler neler… Milletin gözüne de, gönlüne de girmişler. Bizim millet de sevmiş."