Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup toplantısında açıklamalarda terör vurgusu yaparak, "Bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Önümüzdeki yıl turizm açısından çok iyi bir yıl olacak.

Yerli otomobil açıklaması

Türkiye'nin otomobili projesi, 4. atılım döneminin lokomotifi olacak. Bu projeyi hayata geçirecek girişim grubunda yer alan 5 babayiğidi tanıttık. Bu tür yüksek teknolojiye dayalı projelerin kendi sektörleri ile birlikte çok geniş alanda etkiye yol açtıklarını biliyoruz.

Gümrüklerdeki yeni uygulama

Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız dün itibariyle ithalat ve ihracatçılara kolaylık sağlayacak uygulamayı devreye soktu. Artık ürünler cep telefonundan takip edilecek.Gümrüklerdeki yeni sistem her şeyin şeffaf hızlı ve düşük maliyetli izlenmesine imkan veriyor. Belli rakamın üzerinde ihracat yapan firmalara danışmanlık hizmeti verilecek

2019 kritik seçimler

Geçtiğimiz cuma günü 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümüydü. Partimiz bu seçimlerde elde ettiği yüzde 34'lük oy oranı ile 1. parti oldu ve tek başına iktidara geldi. Parlamentoda yüzde 63 gibi bir çoğunluğa sahip olduk. Bu oran, rahmetli Özal'ın aldığı sonuçlardan sonra ülkemizin son dönemlerde gördüğü en yüksek seçim başarısını ifade ediyordu.

3 Kasım seçimleri ülkemizde yeni bir dönemin miladı olmuştur. Türkiye'de artık hiçbir şey 3 Kasım'dan önceki gibi olmamıştır, olmayacaktır. 1990'ları bir daha milletimize yaşatmayacağız. Milletimiz kendi iktidarı ile birlikte adeta bir devrime imzasını atmıştır.

2019 seçimleri en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik bir seçim olacaktır. 16 Nisan'da adını koyduğumuz yönetim sistemine 2019'da fiilen geçeceğiz.

Milletimiz oynanan oyunu görmüş ve tercihini güçlü Türkiye'den yana kulanmıştır.

Bölgemizdeki ve dünyadaki gelişmeler önümüzdeki asrı yeniden şekillendirecek bir yapılanma içinde olduğumuzu gösteriyor. Bütün gelişmelerin bizi ilgilendiren boyutları vardır biz bunları dikkate alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye Kurtuluş Savaş'ından bu yana belki de ilk defa ortaya konulan projelerde rolünü kabule etmek yerine kendi iradesini ortaya koymuştur. Milletimiz oynanan oyunu görmüş ve tercihini güçlü Türkiye'den yana kulanmıştır.

Terör örgütlerinin gerçek yüzlerini ortaya çıkaran birer turnusol kağıdı işlevi görmüştür. PKK sadece PKK değildir. Bu örgüt aslında bir aparattır. DEAŞ, İslam'la ilgisi olmayan, eli kanlı katillerden oluşan bir sürüdür.

"Bir şehidimizin kanı..."

Bütün komuta kademesi hepsi orada. Şuanda bütün siyasi kademelerimiz bakanlarımız bu hafta yine hepsi oradaydı kendileriyle irtibat halindeydik. Durmayacağız. Üzerine üzerine gideceğiz. Gideceğiz, bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanı ile ölçülemez.

Allah'ın yardımı ve milletimizin iradesiyle bütün saldırıları boşa çıkardık ve hedeflerimize doğru yürüdük.

"Biz onların kollarını buduyoruz"

Allah'ın yardımı ve milletimizin dirayeti ile aynı zamanda çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde hedeflerimize ilerlemeyi sürdürdük.

Uygulanan, gizli açık ambargolar, ayaklarımıza takılan çelmeler, iki yüzlü tavırlar elbette bizi sıkıntıya sokmaktadır ama bu sıkıntılar sakalımızın tıraşı mesabesindedir. Biz onların kollarını buduyoruz.


Biz kendi bekası ile birlikte tüm kardeşlerinin, dostlarının ümidi olduğunu biliyoruz. Onun için 7 düvel üzerimize de gelse rabiamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Gerçi rabiamızı ana muhalefetin başındaki zat anlayabilmiş değil. Sonuna kadar tek millet, sonuna kadar tek bayrak, sonuna kadar tek vatan, sonuna kadar tek devlet diyeceğiz. Bize küfredenlere biz hukukun kapısını açıyoruz ama biz onlara sadece rabiayı öğretiyoruz."