Cüneyt Özdemir'den olay iddiaya jet yanıt!

Eski çalışma arkadaşı Volkan Yüksel tarafından karakola verilen ifadede yer alan yasak aşk iddialarından sonra Cüneyt Özdemir sosyal medyadan bir açıklama yayımladı.

Cüneyt Özdemir'den olay iddiaya jet yanıt!
İşte Cüneyt Özdemir'in Twitter hesabından yayımladığı o açıklama:

“Bugün uzaktan yakından alakam olmayan bir tuhaf tartışmaya adım iliştirilerek yapılan magazin haberlerinin içinde kendimi buldum. Bu haberlerin aslı astarı yok. Deniz Çakır’ı arkadaşlarımdan dolayı tanırım ama hayatımda hiç yalnız karşılaşmadım bile... 

Toplu çekilmiş grup fotoğrafı etrafımızdaki arkadaşlarımız bulurlaştırılarak servis ediliyor. Tam komedi… Bu haberleri ortaya atan kişiyle ise bir yıl önce iş ilişkimizi kestik. Asıl dert burada zaten... Bu yüzden sosyal medyadan ve telefonla bir yıldır tehdit ediliyordum.

Bu adamın tehditleri nedeni ile iki yakın kadın arkadaşımız yaz başında ayrı ayrı koruma kararları çıkarttılar. Evlerine kamera taktırmak zorunda kaldılar. Başka kişilere yönelik tehditlerini görmek de bu yüzden beni şaşırtmamıştı...

Bana ve aileme yönelik bu çirkin saldırı karşısında elbette susacak değilim. Her türlü yasal girişimde bulunup sonuna kadar takipçisi olacağım…”


Cüneyt Özdemir'den olay iddiaya jet yanıt!