Dağ evinde korkunç infaz!..

Antalya’da bazı sivil toplum örgütlerinde görev alan eski siyasetçi Ali Ulvi Büyüknohutçu ile eşi Aysin Büyüknohutçu dağ evinde silahla vurularak öldürüldü.

Dağ evinde korkunç infaz!..
Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Antalya'da bir dönem Genç Parti ve DSP il başkanlığı yapan ve bazı sivil toplum örgütlerinde çalışan Ali Ulvi Büyüknohutçu ile eşi Aysin Büyüknohutçu, Finike ilçesindeki dağ evinde silahla vurulmuş olarak bulundu.

Yakınları dün Alacadağ bölgesinde oturan Ali Ulvi Büyüknohutçu (63) ve eşi Aysin Büyükhonutçu'ya (61) telefonla ulaşamayınca çiftin komşularından yardım istedi. Uzun süre zili çalan komşuları kapı açılmayınca merdivenle balkondan evin içine baktılar.

Büyüknohutçu çiftinin yerde kanlar içinde yattığını görünce jandarmaya bildirdiler. Dağ evine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Ali Ulvi Büyüknohutçu'nun evin iç kısmında, eşi Aysin Büyüknohutçu'nun ise balkon kapısında kanlar içinde yerde yattığını tespit etti.

Büyüknohutçu çiftinin cenazeleri adli tıp morguna kaldırılırken, jandarma 2 kişi oldukları ileri sürülen katilleri yakalamak için operasyon başlattı.