Dansöz Didem: "Sibel Can ekmeğimle oynadı!"

Bayramda Kıbrıs’ta bir otelde sahne alan Sibel Can’ın, otel yönetimiyle konuşup kadrosunda bulunan oryantal Didem’i programda çıkarttığı iddia edildi.

Dansöz Didem: "Sibel Can ekmeğimle oynadı!"
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre Kıbrıs'ta bir otelde bayramın ikinci günü sahne alan Sibel Can, kadrosunda dansöz istemedi. Otel yetkilileri ile görüşerek kadroda dansöz olarak bulunan oryantal Didem Kınalı’nın çıkarılmasını talep etti. 

Didem Kınalı son anda kadro dışı bırakıldığını öğrenir öğrenmez, ‘Sibel Can benim ekmeğime nasıl mani olur?' diyerek sinirlenip twitter hesabından verdi veriştirdi.

Seksi oryantal, twitter hesabından Sibel Can’a hitaben şunları yazdı: ”Bir zamanlar benim gibi oryantallik yapan ya da benim gibi dansöz olan şimdilerde solist olan sanatçılar var. Şimdilerde de kadrolarında dansöz istemiyorlarmış. Bir zamanlar Tatlıses’te çalışırken ne kadar sevdiklerini söylüyorlardı şimdi ne değişti bilmiyorum ama insanların ekmek paralarıyla oynamayın. Ne oldum değil ne olacağım deyin bence… Allah büyük rabbim herkesin gönlüne göre versin. Neyle gelirsen gel Kul hakkıyla gelme demiş rabbim. Ben asla geldiğim yeri unutmam ”

Dansöz Didem: "Sibel Can ekmeğimle oynadı!"