Darbe KSK’yi de vurdu!..

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, “Ülkemizi sarsan darbe girişimi nedeniyle görüştüğümüz bazı yerlerden geri dönüş uzadı” dedi.

Darbe KSK’yi de vurdu!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, transfer yasağını kaldırmak için büyük uğraşlar verdiklerini ve bir kaç gün içerisinde durumun netleşeceğini söyledi.

Geçtiğimiz gün fikstür çekimi sonrası Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldiklerini söyleyen Altuğ, "Darbe girişimi sonrasında yaşananlar bizi de çok etkiledi. Temasta olduğumuz kurumlarla ilgili bu yaşanan olaylar sonrası iletişime geçmekte zorlanıyoruz. İşlerin çözümünde sona yaklaşmıştık ancak darbe girişimi sonrası işler istediğimiz gibi gitmedi" dedi. Göreve geldiklerinde yasağı kaldırmak için söz vermediklerini de hatırlatan Altuğ, "Ancak yasağı savmak için elimizden geleni yapıyoruz. Demirören kulübümüz için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Önümüzdeki 1-2 gün içinde herşey netlik kazanacak. Biz de yoğun bir tempoda yasağı kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Endişeli bekleyiş

Karşıyaka hazırlıklarını Davraz'da sürdürürken yöneticiler yasağı kaldırmak için büyük çaba sarfediyor.

Anlaşma sağlanan 4 futbolcu sözleşme imzalamak için yasağın açılmasını bekliyor.

Bu oyuncuların dışında kadrosunda 19 genç ile deneyimli isim olarak sadece Mustafa Aşan'ı bulunduran Karşıyaka eğer yasağı kaldıramazsa kulüp lisansını yenileyemeyecek, sezona en az 3 puan silme cezasıyla başlayacak.
Konular Spor Haberleri