Dava kadını: Asena Atalay

2 yıl önce boşandığı Beşiktaşlı Caner Erkin’i dava yağmuruna tutan Asena Atalay, kuralını bozmadı! Erkin’in soyadını kullanmasını yasal yollarla yasakladığı güzel sunucu, Caner’le hakkında çıkan tüm haberleri internetten sildirecek.

Dava kadını: Asena Atalay
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre Beşiktaş'ın yıldızı Caner Erkin'le eski eşi Asena Atalay arasındaki sular durulmuyor. 6 yıllık evlilikleri 2016'da biten Atalay'la Erkin, 2 yıldır birbirlerine açtıkları davalarla manşetlerden düşmez oldu. Oğullarının masraflarını ödemediği gerekçesiyle Erkin'e icra takibi başlatan Atalay'ın ardından futbolcu da eski eşine karşı dava açtı. Boşanmaları onur savaşına dönen ikiliden Erkin'in, Atalay'ın evli oldukları dönemde 'üçüncü kişilerle' birlikte olduğunu iddia etmesiyle işler iyice kızıştı.

MALİYETİ 40 BİN TL !

Karşılıklı açılan hakaret davaları gündem olurken Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde Atalay'ın 'Erkin' soyadını kullanmaması için mahkemeye başvurdu. Oyuncu Şükran Ovalı'yla evli olan Caner Erkin'in soyadıyla anılmak istemediğini söyleyen Atalay, "Asıl ben onun soyadını kullanmak istemediğim için mahkemeye gittim" dedi.

Bu arada ünlü sunucu, eski eşiyle adının geçtiği internetteki olumlu ve olumsuz tüm haberleri de sildirmek için düğmeye bastı. Asena Atalay, bu hamlesi için de yaklaşık 40 bin TL ödeyecek.