Değirmenci ve Küçükkaya'ya yakışmayan kavga!

İsmail Küçükkaya reytinglerde 14 haftadır birinci sırada yer aldığını yazınca; İrfan Değirmenci de “İnsanları yanıltman hoş değil. Tüm birincilikler senin olsun. Saygı duyduğum bir rakipsin” cevabını verdi.

Değirmenci ve Küçükkaya'ya yakışmayan kavga!
Milliyet'te yer alan habere göre sosyal paylaşım sitesi Twitter’a önceki gün İrfan Değirmenci ve İsmail Küçükkaya’nın reyting üzerine yaptıkları tartışma damga vurdu. Fox’ta ‘Çalar Saat’ programını sunan Küçükkaya, “Sevgili Çalar Saat Ailesi. Bütün kategorilerde, tam 14 haftadır, açık ara, tartışmasız reyting birincisi oldunuz. Sevinmek #hakkımız” ifadelerini kullandı.

Değirmenci ise dün programında İnsan Hakları Günü sebebiyle ‘#hakkım’ hastag’ini açması ve Küçükkaya’nın da taklit ettiğini düşünmesi üzerine Twitter üzerinden cevap verdi.

‘Elmayla armut karışmış’

Ardından Küçükkaya’nın reytinglerle ilgili söylediklerine değinen Değirmenci, “Sevgili Küçükkaya taklitler aslını yaşatır bilirsin. Sayılarla yalan söylemek sanattır, onu da bilirsin. Reytingler bahsini açmışsın. Sekiz yıl önce Sabah haberlerine şu an içinde olduğunuz ekrandan üflediğimiz yeni soluk, kimlerin yelkenlerini doldurmadı ki? Yaşça benden büyüksünüz ama televizyon kariyeriniz çok taze. Heyecanınızı anlıyorum ama elmalarla armutları karıştırmışsınız” yazdı. İrfan Değirmenci’nin yazdıklarına zorunlu açıklama notuyla cevap veren Küçükkaya, “Emeğe saygı duymalı, değer vermeli. Saygı duyduğum bir rakipsin ama insanları yanıltman hoş değil” dedi. Küçükkaya’ya, Değirmenci’nin yanıtı gecikmedi.

‘Nabza göre şerbet vermem’

Değirmenci “Bana her şeyi diyebilirsiniz ama kamuoyunu aldatma ithamı ağır oldu. Doğruyu her ortamda söyleyen bir adam olduğum için pek sevenim yoktur. Rüzgâra göre hiç yön değiştirmem, nabza göre hiç şerbet vermem. Tüm medya yeniden şekillendirilirken illüzyon gibi reyting raporlarını anlatıp duran sizsiniz” diye yazdı.

Küçükkaya’nın ardından “Beni reytingden bahsetmeye mecbur bırakmayın” tweet’i atması üzerine Değirmenci son olarak, “Memleketin bunca sıkıntısı arasında tüm birincilikler seninle olsun. Beni de kaybedenler kulübüne yazsınlar, onurumdur” diyerek tartışmaya noktayı koydu.

Değirmenci ve Küçükkaya'ya yakışmayan kavga!