Değiştirilen ifade acılı aileyi isyan ettirdi!

Hüseyin Aslan'ın gizemli ölümünde öldüğü an yanında olduğu söylenen iş arkadaşı Adem Çelik; Aslan'ın ölüm anına ilişkin verdiği ifadeyi değiştirince acılı ailenin tepkisiyle karşılaştı.

Değiştirilen ifade acılı aileyi isyan ettirdi!

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı'nın programında Hüseyin Aslan'ın inşaattaki gizemli ölümünün ardındaki gerçeğe ulaşılmaya çalışılıyor.

Hüseyin Aslan'ın gizemli ölümü iş kazası olarak kayıtlara geçerken; Aslan'ın eşi Emel'in kısa süre sonra eşinin ölüm anında yanında olduğu söylenen iş arkadaşı Adem Çelik ile evlenmesi üzerine Hüseyin Aslan'ın acılı ailesi Müge Anlı'nın programına başvurdu.

Acılı aile tarafından Emel ve Adem Çelik'in ilişkilerinin Hüseyin Aslan hayatta iken başladığı iddia edilirken; Adem ve Emel çifti Hüseyin Aslan'ın ölümünden sonra tanıştıklarını ve kısa sürede aşık olarak evlendiklerini ifade ediyor.

Müge Anlı bu sabah ATV stüyolarının dışına bir inşaat iskelesi kurdurdu ve Adem Çelik'e olay anını net olarak anlatmasını istedi.

Adem Çelik Hüseyin Aslan'ın ölüm anına ilişkin sürekli olarak verdiği ifadeyi bu sabah canlı yayında değiştirince acılı ailenin tepkisini çekti. Sinirlerine hakim olamayan merhum Hüseyin Aslan'ın ablası Sultan, "Yalan söylüyorsun" diyerek Adem Çelik'e tepki gösterdi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..