Demba Ba olmazsa Burak Yılmaz

Beşiktaş, yıllık 2 milyon euro ve 1+1 sezonluk anlaşma önerdiği Demba Ba’nın çarşamba günü İstanbul’a gelip sözleşme imzalamasını bekliyor. İş bozulursa alternatif Burak Yılmaz.

Demba Ba olmazsa Burak Yılmaz
Akşam'ın haberine göre Beşiktaş yönetimi uzun süredir görüşme halinde olduğu Demba Ba’nın durumunu önümüzdeki hafta netleştirmek istiyor. Çin’den transfer teklifi aldığı öne sürülen Demba Ba çarşamba ya da perşembe günü İstanbul’a gelecek ve Beşiktaş ile son bir görüşme daha yapacak. Bu zirvede imzaların atılıp atılmayacağı netleşecek. Eğer Demba Ba, Kartal’ın şartlarını kabul etmezse Beşiktaş, Trabzonspor’dan da izin alarak Burak Yılmaz’la görüşmelere başlayacak.

BURAK 5.5 MİLYON EURO!

Siyah-Beyazlı yönetim Demba Ba’ya 1+1 yıllık sözleşme öneriyor. Yönetimin yıllık vermeyi taahhüt ettiği ücret ise 2 milyon euro. Bunun yanında Demba Ba, takımın şampiyon olması halinde 500 bin euro daha prim almaya hak kazanacak. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün Burak’la ilgili şu açıklamayı yaptı: Onun için 4.5 milyon euro bonservis belirledik. 1 milyon euro da menajerlik ücreti var. 
Konular Spor Haberleri