Demet Akalın: "Eğer yaptıysa da helal olsun"

Popçu Demet Akalın, Okan Kurt’un kendisini aldattığı yönündeki haberlere ilginç bir tepki verdi: "Ben sevgilisi olarak, eğer yaptıysa da helal olsun diyorum..."

Demet Akalın: "Eğer yaptıysa da helal olsun"
Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre Demet Akalın, boşandıktan sonra yeniden barıştığı eşi Okan Kurt’un kendisini aldattığı yönündeki haberlere sessiz kalmadı. 'Söylemezsem Olmaz' programı Kurt’un Almanya'daki bir kadından sürekli para istediği ve Demet Akalın’la mantık evliliği yaptığını iddia etmişti.

Önceki gün bir yılbaşı programının çekimine katılan Kurt ve Akalın çifti, yayın sonrası Arnavutköy Chef adlı mekânda görüntülendi. Akalın, haberlerin sorulması üzerine sevgilisini korudu. Akalın, sevgilisi Okan Kurt'un böyle bir şey yapmayacağını üstüne basa basa vurgulayarak "Nesini konuşacağız. Okan’ın sinirlerini bozmak için uğraşıyorsunuz. Ben eşi ve sevgilisi olarak yaptıysa da helal olsun. Size ne oluyor? Şimdi isim vermeyeyim ama benim kocam o çapkınlardan değil. DM’den de kimseye yürümez" dedi. Bir sabah programına katılan Okan Kurt ise "Ben Demet’i deli gibi seviyorum" diye konuştu.

Demet Akalın: "Eğer yaptıysa da helal olsun"

Demet Akalın ile Okan Kurt'a gece boyunca yakın arkadaşları Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin eşlik etti. Ekip, keyifli bir akşam yemeği geçirdi.