Demet Akalın, Esra Erol'u takipten çıkardı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, dün anlaşmalı olarak 10 dakikada boşandı.

Demet Akalın, Esra Erol'u takipten çıkardı

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından sunucu Esra Erol'u ve şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i takipten çıkardığı söylendi.

Demet Akalın, Esra Erol'u takipten çıkardı

ESRA EROL'DAN DESTEK MESAJI GELMİŞTİ

Demet Akalın'ın takipten çıkardığı söylenen Esra Erol dün Akalın'a destek mesajı yazmıştı.

Demet Akalın, Esra Erol'u takipten çıkardı - Resim : 2

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programınının haberine göre ise Okan Kurt ve ailesinin şirket borçlarından dolayı Beykoz'daki evlerine haciz gelen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, dün tek celsede evliliklerini bitirdi.

Demet Akalın, boşanma sonrasında yakın arkadaşları olan  şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Demet Akalın'ın Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı takipten çıkarmasının zor zamanlarında yanında olmaması olduğu iddia edildi.

Demet Akalın, yakın arkadaşım dediği Işın Karaca'nın nikah şahidi olacağı düğününe kızı Hira'nın rahatsızlığından dolayı katılmamıştı. Işın Karaca bu durum üzerine Akalın'a darılmıştı. Daha sonra Demet Akalın, Işın Karaca'ya düğün hediyesi olarak 25 bin TL'lik yüzük almış ve iki arkadaş barışmıştı.

Demet Akalın, Esra Erol'u takipten çıkardı - Resim : 3