Demet Akalın: "Hala kendime gelemedim"

Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği'nin tanıtım gecesine katılan şarkıcı Demet Akalın, "Geçtiğimiz akşam bir şehit askerimizin hanımı ile yemek yedim. Bana öyle şeyler anlattı ki çok üzgünüm" dedi.

Demet Akalın: "Hala kendime gelemedim"
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre İstanbul’da düzenlenen Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği'nin tanıtım gecesinde şehit çocuklarına her kesimden büyük destek geldi. Dernek Kurucu Başkanı Meltem Kaya’nın ev sahipliğinde AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, şehit Ömer Halis Demir’inkardeşi Savaş Halisdemir ve şehit Akif Hatunoğlu’nun eşi Semra Hatunoğlu’nun da katıldığı gecede destek amacıyla pek çok sanatçı da yer aldı. 

Geceye katılan ve asker kızı olduğunu söyleyen şarkıcı Demet Akalın, "Çok anlamlı bir gece, herkesin destek olması gereken bir konu. Bu gece için başka arkadaşlarımı da çağırdım ama bir tek Fatih geldi. Geçtiğimiz akşam bir şehit askerimizin hanımı ile yemek yedim. Bana öyle şeyler anlattı ki çok üzgünüm. Hala kendime gelemedim. Onlara elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız" dedi.