Demet Akalın: "Kendimi şişlemeyi düşündüm"

Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'la birlikte canlı yayınlanan bir magazin programına katıldı.

Demet Akalın: "Kendimi şişlemeyi düşündüm"
Kanal D'de ekrana gelen 2. Sayfa programına katılan çift özel hayatlarına dair açıklamalarda bulundu. Haklarında merak edilenleri anlatan Akalın’ın zor geçtiğini söylediği hamilelik dönemiyle ilgili itirafı canlı yayına damga vurdu.

İşte Demet Akalın ve Okan Kurt'un açıklamalarından satır başları…

"Canlı yayında çocuk istismarı ve ölümleri hakkında konuşan Akalın, Anne olanlar beni daha iyi anlar ama son 1 aydır yaşadıklarımız çok korkunç biz sokakta oynardık hiçbir şey olmazdı. Hira sokak çocuklarıyla oynasın istiyorum. Öyle dadılarla büyüyen biri olarak kalmasın. Gerçekten herkes anne olmasın. Önceden ben çocuktan nefret ederdim. Uçağa falan bindiğimde çocuk olduğunda ‘eyvah' derdim. Bu tip insanların elinden çocuk alınmalı. Bu çocuk büyüdüğünde ne olacak. O kadını bulsam boğazından tutasım var.

“KENDİMİ ŞİŞLEMEYİ DÜŞÜNDÜM”

Zorlu bir hamilelik süreci geçiren Akalın, “Hira’ya 5 aylık hamileyken kendimi şişlemeyi düşünmüştüm. Sağlıklı bir süreç yaşamadım. Ta ki doğup göğsüme koyana kadar. Hira’yı göğsüme yatırdıktan sonra annelik geliyor. Hira’nın görüntüsü ben ama huylar hep baba. 6 aydır dadı yok. Baba ile beraber büyütüyoruz kızımızı artık. Milano'da 9 saat rötar yedik, çocuğun sesi çıkmadı."