Demet Akalın kesenin ağzını açtı!

Şarkıcı Demet Akalın Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konser için kesenin ağzını açtı.

Demet Akalın kesenin ağzını açtı!
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre 7 Şubat’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacak olan Demet Akalın, kesenin ağzını açtı. Akalın, 4 konserinden kazandığı 240 bin lirayı bu konser için harcadı.

De­met Aka­lın, Bos­tan­cı Gös­te­ri Mer­ke­zi­’n­de ve­re­ce­ği kon­ser ön­ce­si ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne ka­tıp ha­zır­lık yap­ma­ya baş­la­dı.

Bos­tan­cı kon­se­ri­nin her za­man ken­di­si için çok önem­li ol­du­ğu­nu söy­le­yen ün­lü şar­kı­cı, özel ta­sar­lan­mış sah­ne­sin­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ği şov­la­rı ve dans­çı­la­rıy­la bü­yük bir kon­se­re im­za ata­ca­ğı­nı be­lirt­ti. Kon­ser ba­şı 60 bin li­ra ka­za­nan Aka­lın, dört kon­ser­den ka­zan­dı­ğı 240 bin li­ra­yı ses, ışık, şov­lar ve kos­tüm­ler için har­ca­dı.

MODACISININ ATÖLYESİNİ 15 GÜN KAPATTI

Sah­ne­de birbirinden şık kıyafetlerle se­ven­le­ri­nin kar­şı­sı­na çı­ka­cak olan  De­met Aka­lın, dans­çı­la­rın kos­tüm­le­ri­ni deözel olarak ha­zır­lat­tı. Pa­ri­s’­ten ge­ti­ri­len ku­maş­lar­la özel ta­sa­rım­lar ha­zır­la­yan modacı, atöl­ye­si­ni 15 gün sa­de­ce Aka­lın için ka­pat­tı. Ün­lü şar­kı­cı 7 Şu­ba­t’­ta­ki kon­se­rin­de 5 bin ki­şi­nin kar­şı­sı­na çı­ka­cak.