Demet Akalın: "Kızlara tektaş almayın"

11 yıl önce aldığı elbiseyle sahneye çıkan Demet Akalın erkek hayranlarına tavsiyede bulundu: “Kızlara tektaşı siz almayın, bırakın çalışıp kendileri alsın”

Demet Akalın: "Kızlara tektaş almayın"
Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach'te sahneye çıktı. Oldukça keyifli olduğu görülen Akalın, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu yıl da kurban keseceğini dile getiren Akalın, her bayram olduğu gibi kurban etini ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını söyledi.

Yaklaşık iki saat kaldığı Yalıkavak Tren Beach sahnesinde kendisini dinleyenlere müzik ziyafeti çeken sanatçı, enerjisiyle de parmak ısırttı. Bayram programının son derece yoğun olduğuna vurgu yapan Akalın, "Bodrum, Çeşme, Didim ve İzmit'te sahneye çıkacağım. Vallahi beni paylaşamıyorlar" dedi. Sahnesinin sonlarına doğru erkek hayranlarına seslenen başarılı popçu, "Kızlara tektaşı siz almayın, bırakın çalışıp kendileri alsınlar" diyerek tavsiyede bulundu.

TUTUMLU DEMET

Gazetecilerin sorularını yanıtlarken kendisini tepeden tırnağa parfüme boğan şarkıcı; üstündeki sahne kıyafetini 11 yıl önce Tuvana Büyükçınar'dan aldığını söyledi. Akalın, sandıktan çıkardığı 11 yıllık emektar kıyafetiyle ne kadar tutumlu olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Demet Akalın: "Kızlara tektaş almayın"