Demet Akalın-Nihat Doğan polemiği büyüdü!

Hayata gözlerini yuman kanser hastası akrabasına yardım etmediği için şarkıcı Demet Akalın'ı eleştiren Nihat Doğan'a, Akalın'dan "O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek" yanıtı gelmişti...

Demet Akalın-Nihat Doğan polemiği büyüdü!

Nihat Doğan bugün sosyal medya hesabından çok sert bir paylaşımda bulunarak şu satırları not düştü:

“Kardeşlerim öncelikle ramazan ayında böylesi bir gündemle sizleri meşgul ettiğim için çok özür dilerim. Lakin Kendi kuzeninin çocuğunun ölümü seyreden Bayan Gucci’nin rahmetli Yağız kardeşime rahmet dilemem Gucci’ne gitmiş olmalı ki ‘Ona hayatında görmediği kadar büyük bir tazminat davası açacağım' diyerek beni tehdit edince cevap vermek farz oldu.

Ey giydiği çoraba 5 bin, giydiği çizmeye 30 bin tl vermek suretiyle kendine şahsiyet yaratmaya çalışan bayan Gucci bilesin ki; bizim hesap vermekten korkacağımız tek mahkeme, yapılan iyiliğinde, kötülüğünde zerre şaşmadan karşılık bulacağı adalet terazisinin de gram şaşmayacağız mahkeme, Mahkeme-i kübradır. Gerçi sende haklısın, bu dünyada vicdansızlığı, merhametsizliği, yargılayacak bir mahkeme olmadığı için Bu dünyada senin gibi zavallı bir çocuğun ölümü seyreden zalimler gaddarlar güçlü görünen firavunlar mazlumu mağduru, kimsesizi her daim ezmekte ve yok etmekte. İşte bu yüzden Hak var, hakikat var Allah var.

Unutma ki; yarın hak divanda 5 bin TL’lik çorabın, veya 30 bin TL ye satın almakla övündüğün çizmen seni kurtaramayacak. Ha sakın ben güçlüyüm diye de böbürlenmeyesin, Firavun da güçlüydü ama Musa kazandı, Nemrut güçlüydü İbrahim kazandı, Ebu cehil güçlüydü ama gez Muhammed kazandı.. Yüreği taşlaşmış, kalbi nasırlaşmış, vicdanı çöle dönmüş Gucci hanım sana son sözüm; aman dileyene kılıç çekilmez demiş atalarımız, evladını kaybetmiş kolu kanadı kopmuş yavrusunu elleriyle toprağa gömmüş yaralı acılı kuzenine açtığın 50 bin TL’lik davayı geri çek. Benle nerede hangi mahkemede hesaplaşacaksan başım gözüm üstüne..

Not: Bazıları o parayı sen verseydin deyip merhametsizliği meşrulaştıran arkadaşlar, merak etmeyin biz fazlasıyla yardımcı olduk lakin bize geldiğinde maalesef çok geçti ve kurtaramadık.. ‘kibirli olanlar cennete asla giremez. Zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar.

Dua eder dua beklerim...”

Demet Akalın-Nihat Doğan polemiği büyüdü!