Demet Akalın sosyal medyada ateş püskürdü!

Şarkıcı Demet Akalın, Instagram hesabından Bakü konseriyle ilgili açıklama yaparken konseri iptal eden organizasyon şirketine ateş püskürdü.

Demet Akalın sosyal medyada ateş püskürdü!

Okan Kurt ile evliliğini sonlandıran Demet Akalın'ın konserleri sürüyor. Akalın sosyal medya hesabından Bakü konserinin iptal edildiğini açıklarken zehir zemberek ifadeler kullandı: “Sorgusuz, sualsiz kendileri tarafından Bakü konserini iptal eden organizasyon şirketi kimden korktun ya?”

İşte Demet Akalın’ın o paylaşımı...

Demet Akalın sosyal medyada ateş püskürdü!


KERİMCAN DURMAZ'IN JESTİNİ ELEŞTİRENLERE DE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın evine haciz geldiği sırada eşyaları zedelenmişti. Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'a jest yaparak zedelenen eşyalarını yenilemişti.

Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'a yaptığı jesti eleştirenlere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kerimcan Durmaz paylaştığı videoda "Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'a yardım etmiş diye bir haber gördüm. Demet'e yardım edeceğine başkasına etsin filan diye. Birincisi, Demet Akalın benim çok sevdiğim bir arkadaşım bir ablam. Dolayısıyla istediğim her konuda yanında olabilirim. Bunun için kimseden izin almayacağım. İkincisi de şu; benim başkalarına yardım etmediğimi nereden biliyorsunuz. Aptal fikirlerinizi kendinize saklayın." ifadelerini kullandı.