Demet Akalın ve Özlem Yıldız'ın 'rezilsin' polemiği!

Uçankuş TV’nin fark yaratan programı “Ne Diyorsak O!” dün gece yine gündemi belirledi.

Demet Akalın ve Özlem Yıldız'ın 'rezilsin' polemiği!

Demet Akalın’ın attığı “Sana seni her yerde rezil edicem demiştim ama görüyorum ki sen kendi başına yeterince rezilsin” sözleriyle hedef aldığı Özlem Yıldız, Uçankuş Tv’nin canlı yayınına bağlandı ve Demet Akalın’ın o sözlerine yanıt verdi…

Özlem Yıldız, “Ben bekar bir kadınm. Hayatımda birileri olabilir. Herkes kendi hayatından sorumludur. Ben konuşursam çok farklı olur. Kendi hayatımı kendi kazanan birisiyim bu yüzden herkes kendi hayatına baksın.”  şeklinde konuştu.

SACİT ASLAN'DAN BU POLEMİĞE İLİŞKİN BOMBA YORUM

İkilinin arasında yaşanan bu polemik bu sabah Uçankuş TV'de Sacit Aslan ve Begüm Sürek Coşarer'in sunduğu "Magazin Merkezi" programında da ele alındı. Demet Akalın’ın sosyal platform üzerinden yaptığı açıklamanın yanlış olduğunu belirten Aslan, “Demet Akalın evli bir kadın. Bu tarz tartışmalar içinde yer alamaz!..” dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Demet Akalın konumundaki bir kadına asla yakıştırmadığım bir tweet atmış! Durup dururken çıkarılmış bir hadise bu! Sen o zaman evliliğinde mutlu değilsin ki bu tarz şeyler yapıyorsun!..” dedi.

Sacit Aslan'ın yorumlarını izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..


Demet Akalın ve Özlem Yıldız'ın 'rezilsin' polemiği!


Demet Akalın ve Özlem Yıldız'ın 'rezilsin' polemiği! - Resim : 2