Demet Akalın'dan akrabasına akıl almaz duyarsızlık!

Demet Akalın’ın kuzeni, ünlü popçuya ağır ithamlarda bulundu. Çocuğunun 15 yıldır ciddi hastalıklarla boğuştuğunu ve Akalın’ın yardım etmediğini söyleyen kuzen dert yandı.

Demet Akalın'dan akrabasına akıl almaz duyarsızlık!

Sosyal medyayı en yoğun kullanan isimlerden biri olan Demet Akalın gerek Twitter gerekse Instagram hesaplarından özellikle hasta çocuklara yönelik yardım kampanyalarına ve kan anonslarına sayfalarında yer veriyor...

'Sanatçı duyarlılığıyla' bu tip insani konuları es geçmeyen Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker'in 19 yaşına basan oğlu Yağız'a karşı duyarsız tavrı akıllara durgunluk verdi.

Bir kaç hafta önce evladı Yağız'ın sağlığına kavuşması için haykıran Civeleker sosyal medya hesabından "Ben Demet'in öz dayısının kızıyım. Şenay (annesi) öz halam olur. Benim oğlum beyin kanseri bunu Demet de halam da biliyor ama asla ilgilenmediler bizimle. Tv de bas bas bağırıyor 'Ben çocuğum için çalışıyorum. Okan'ın parası ile alınmadı o ev' diye. Şimdi soruyorum... Demet bu kadar servetin var reklam için bir sürü hasta insana yardım ediyorsun da neden öz dayına ve bize yardım etmiyorsun? Benim paran da pulunda evinde gözüm yok. Ama ortada 19 yaşında bir çocuk var ve maddi imkansızlıklardan gerekli tedaviyi göremediği için kör oldu. Altı ay önce neden yardım etmedin?" diye sormuştu.

Akalın'da sosyal medya hesabından Şehbal Civeleker'in adını vermeden merhum anneannesinin fotoğrafını paylaşarak anneannesinin cenazesine gelmeyen akrabalarının yüzüne bile bakmadığını ifade etmişti.

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanan Şehbal Civeleker benzer iddialarını canlı yayında da tekrarlayarak "Benim derdim Demet Akalın falan değil. Çocuğumun şifa bulması" dedi. 

Şöhret basamaklarını tırmandığı ilk yıllarda Demet Akalın'ı evinde misafir ettiğini ifade eden Civelekler, "Kendisiyle görüşürdük, o benim kuzenim. Birebir hiç bir kavgamız yok. Benimle veya hasta evladımla ilgilenmemesi, bize yüz çevirmesinin nedeni babaannemin cenazesine gitmemiş olmam olabilir mi? 19 yaşında bir gencin hayatı söz konusu... Evladım görme yetisini kaybetti. Göremiyor... Ben cenazeye gidemedim ama o cenazede yakınlarım bulundular..." dedi.

Demet Akalın'ın yardımdan öte hal hatır bile sormadığından dem vuran Civeleker'in sesini duyan SGK uzmanı Erhan Nacar canlı yayına bağlanarak "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gereken tüm yardımı yapacak" açıklamasını yaptı.

Acılı anne, Nacar'ın açıklamaları üzerine gözyaşlarına boğularak Nacar'a teşekkür etti.

Demet Akalın'ın akrabasına karşı duyarsız tavrı ve 19 yaşında bir gencin kör olmasıyla sonuçlanan güttüğü anlamsız kin şaşkınlık yaratırken; Demet Akalın ve şimdilerde görmezden geldiği kuzeni Şehbal Civelekler'in çocukluk yıllarında çekildikleri samimi bir fotoğraf sosyal medyada yayınlandı.

İşte o fotoğraf...

Demet Akalın'dan akrabasına akıl almaz duyarsızlık!

Canlı yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...