Demet Akalın'dan Cengiz Semercioğlu'na ağır salvo!

Geçtiğimiz günlerde eşi, kızı, Fatih Ürek ve Selin Ciğerci ile birlikte Maldivler tatiline giden Demet Akalın, kendisine tepki gösteren Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na ateş püskürdü.

Demet Akalın'dan Cengiz Semercioğlu'na ağır salvo!
MedyaRadar'ın haberine göre Cengiz Semercioğlu, Maldivler tatiline gitmeden önce kafa dinlemek istediğini belirten Demet Akalın'ın tam aksine sosyal medya hesabından sürekli fotoğraf paylaşmasını bugünkü köşe yazısında ele almıştı. Çiftin attıkları her adımı paylaşmasına tepki gösteren Semercioğlu, Demet Akalın'ın sözünü tutmasının imkansız olduğunu belirtmişti.

Demet Akalın ise, Cengiz Semercioğlu'nun bu yazısına zehir zemberek bir cevap verdi. Sosyal medya hesabından köşe yazarına yanıt veren Demet Akalın, "Cengiz Semercioğlu bizim tatilimizden baya etkilenmiş." diyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Eski havan yok Cengiz Semercioğlu: Alo! Oğlum sen Hürriyet gibi bir gazeteye yazdın. Böyle bir köşen vardı. Gittiğin, yediğin, içtiğin, zıkkımlandığın her yeri yazdın yavrum. Valla tur şirketi seni de götürürdü ama eski havan yok Cengiz Semercioğlu, üzgünüm."

Verdiği yanıta "Artı biz bilet paralarımızı kendi cebimizden ödedik. Saygılar yavrum." diyerek noktayı koyan Akalın, böylelikle bir sponsor karşılığında tatile gitmediğini belirtti.

Demet Akalın'dan Cengiz Semercioğlu'na ağır salvo!

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..