Demet Akalın'dan Şahan Gökbakar'a esprili gönderme

Osman Pazarlama'nın gişe hasılatını paylaşan Demet Akalın'a, Şahan Gökbakar'dan esprili gönderme...

Demet Akalın'dan Şahan Gökbakar'a esprili gönderme
Sözcü'den Burcu Özen'in haberine göre 7.5 milyon izlenme rekoruyla ‘tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi’ne imza atan Şahan Gökbakar’ın son filmi ‘Osman Pazarlama’, 19 Şubat’ta vizyona girmişti.

Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar Kardeşler’in birlikte yazdığı ‘Osman Pazarlama’da, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un da küçük sahneleri vardı.

“Recep İvedik 4” 2014 yılının şubat ayında ilk 3 günde 1 milyon 641 bin 474 kişi tarafından seyredilerek rekor kırmıştı. Ancak Osman Pazarlama 3 günde toplam 706 bin 65 kişi tarafından seyrederek Recep İvedik’in gerisinde kaldı.

Demet Akalın dün akşam sosyal medya hesabından, Osman Pazarlama’nın gişede toplam 22 milyon hasılat yaptığı haberini paylaşarak Gökbakar’a; 'Gülelim güldürelim bir sonrakinde 1 milyonunu alırım’ yazdı.

Bunun üzerine ünlü komedyen de esprili bir gönderme yaparak; ‘Aaa süper indirim yapıyorsun yani bir sonraki filmde’ cevabını verdi.

Demet Akalın’ın bu paylaşımı bazı takipçilerinden tepki gördü. ‘Gözün doysun’ yazan bir takipçine Akalın, yaptığı yardımları yazdı.

Demet Akalın'dan Şahan Gökbakar'a esprili gönderme