Demet Akalın'ı çılgına çeviren yorum!

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın giyimini eleştiren takipçilerine çarpıcı bir paylaşımla yanıt verdi.

Demet Akalın'ı çılgına çeviren yorum!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre sıklıkla rüküş giyindiği yönünde haberlerle gündeme gelen Demet Akalın bu defa kızı Hira’yı da kendisi gibi rüküş giydiği yönünde eleştirilere hedef oldu.

Akalın bu paylaşımlara çarpıcı bir yanıt verdi. Çocuğunu kaybeden bir annenin kendisine yazdıklarını takipçilerine ulaştıran Demet Akalın şunları yazdı: “Bir güzel anne bana yorumda saydıranlara cevap yazmış; ‘Evladım yaşasaydı da ne giyerse giyseydi’ diye… 13 gün önce kaybetmiş evladını! Ey kalpsiz insanoğlu sanane benim evladımın giydiği üst baştan! İmkanım varken alacağım size inat! Vay efendim Bayrampaşalı gibi giydiriyor muşum! Ulan sen Bayrampaşa’ya kurban ol be! Evladını kaybetmiş bir anne sana ne güzel cevap vermiş! O olmayan katran kalbine ben ne desem boş! Kazanıp kazandıkça Ağrı’daki çocuklara park da yaptıracağım, Trabzon’daki çocuklara oyuncak da göndereceğim! Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın! İnsan yazmaktan utanıyor be! Ayıp bilmiyorsun anladık da azıcık Alllah korkusu olsun içinde… Güzel gözlü Baran sen de nur içinde yat”

Demet Akalın'ı çılgına çeviren yorum!


TAKİPÇİSİNİ DE YANITLADI

Akalın, yaptığı paylaşımın altına gelen bir yoruma da kayıtsız kalmadı ve Bayrampaşa’da oturduğunu söyleyen bir takipçisiyle şöyle yazıştı…

Demet Akalın'ı çılgına çeviren yorum! - Resim : 2