Demet Akalın'ı sinema filmi heyecanı sardı

Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri bu sezon bambaşka bir heyecan yaşıyor. Hatice Şendil, Öykü Karayel ile hiç oyunculuk deneyimi olmayan Yağmur Ünal ve Demet Akalın ilk kez beyazperdede boy gösterecek.

Demet Akalın'ı sinema filmi heyecanı sardı
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre sanat dünyasının ünlü isimleri bu aralar başka bir heyecan içinde..

ÖYKÜ KARAYEL: İlk kez sinema filminde rol aldı

‘Ku­zey Gü­ney’ ve ‘Ka­ra Pa­ra Aş­k’ dizileriyle Or­ta­do­ğu ve Arap ül­ke­le­rin­de de ta­nı­nan Öykü Ka­ra­yel, ilk kez bir si­ne­ma fil­mi için ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti. Ün­lü yö­net­men Ze­ki De­mir­ku­buz'un ye­ni fil­mi ‘Bu­lan­tı'da baş­ro­lü üst­le­nen Öy­kü Ka­ra­yel, 2 Eki­m’­de iz­le­yi­ci kar­şı­sı­na çı­ka­cak.

YAĞMUR ÜNAL: Daha fazla direnemedi

Usta oyuncular Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal, uzun yıllar uzak durduğu kameralara sonunda direnemedi.  Türkan Şoray’ın 34 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Uzaklarda Arama’ filminin başrolünü üstlenen Ünal, aynı zamanda filme yapımcı olarak da imza attı.

DEMET AKALIN: Sahnelerden sonra beyazperdede parlayacak

Yaklaşık 20 yıl önce bir televizyon filminde rol alan Demet Akalın, ilk kez beyazperdeye çıkma heyecanını yaşayan isimlerden... Akalın, Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Osman Pazarlama’da rol aldı. Akalın, “Filmde kilit bir rolüm var. İlk sinema filmi heyecanını yaşıyorum” dedi.

HATİCE ŞENDİL: Bütün yazı sette geçirdi

Bugüne kadar reytingi yüksek birçok dizide başrolü üstlenen Hatice Şendil, sonunda başarısını beyazperdeye taşıma şansı yakaladı. Şendil, yaz boyu çalışarak Ali Sunal’la birlikte BKM’nin yeni filmi “İlk Gülüşte Aşk”ta rol adı. Film yakında vizyona girecek.

BURAK TOZKOPARAN: En büyük hayali sonunda gerçekleşti

Genç oyuncu Bu­rak Toz­ko­para­n’­a di­zi­ oyunculuğu şans ge­tir­di. Sinemanın en büyük hayali olduğunu söyleyen oyuncu, ‘Gizli Ajanda’ filmiyle be­yaz­per­de­ye çık­mak için gün sa­yı­yor.