Demet Akalın'ın çıldırtan yazım hataları!

Demet Akalın’ın imla hatalarıyla dolu tweeti bir sosyal medya kullanıcısını isyan ettirdi.

Demet Akalın'ın çıldırtan yazım hataları!
Posta'da yer alan habere göre şarkıcı Demet Akalın, Beykoz-Acarkent'te yıllardır oturduğu villasını geçen kış sattı. Aynı sitede 18 milyon TL'ye aldığı süper lüks saray yavrusuna taşındı. Demet Akalın'ın eski evinde tadilat yapan işçiler yatak odasındaki dolabın içinde bir poşet buldu. Çöpe atmak üzere kenara koydular. Aradan saatler geçti. İşçilerden biri ortalığı toplarken torbanın dolu olduğunu fark etti.

ÇÖPE GİDİYORDU

İşçi, poşeti ters çevirip açınca paralar yere saçıldı. İnşaatın sorumlusu Demet Akalın'a telefon ederek ''Evde paranızı unutmuşsunuz, gelin alın'' diye bildirdi. Konser için şehir dışında bulunan popçu parayı eski evinden alması için avukatını görevlendirdi. Poşetten tam 1 milyon TL çıktı. Parayı teslim eden işçiler ''İnsanlık görevimizi yaptık. Demet Hanım'dan küçük de olsa bir jest bekledik ama olmadı'' dedi.

''BİR ÖĞREN BE KADIN!''

Bu haberler sonrası Demet Akalın'a işçilere para vermediği için tepkiler geldi. Şu an Milano'da tatilde olan Demet Akalın gelen tepkilere sosyal medya hesabından attığı tweet ile gösterdi. Demet Akalın'ın bu imla hataları dolu tweeti bir sosyal medya kullanıcısını isyan ettirdi.

İŞTE O TWEET:

Demet Akalın'ın çıldırtan yazım hataları!

''KISALTMALAR YAPIYORDUM. BAKTIM TARTIŞILIYOR''

Demet Akalın, "Neden Instagram ve Twitter'daki yazılarınız baştan sona kadar imla hatalarıyla dolu?" sorusuna şu cevabı vermişti:

''Kısaltmalar yapıyordum. Baktım tartışılıyor ben de mahsus yapmaya başladım ama çok sinirli olduğumda düzgün yazıyorum"