Demet Evgar'ın yalanı kısa sürdü

'Sevgililer Günü'nde kız kıza eğlendik' diyen Demet Evgar'ı iki dakika sonra mekandan çıkan sevgilisi ele verdi. Genç adam, 'Aşkım hadi gel' deyince gerçek ortaya çıktı.

Demet Evgar'ın yalanı kısa sürdü
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre 'Bir Erkek Bir Kadın' ile ünlenen Demet Evgar sonrasında Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde rol almıştı. Bir dönem Sarp Levendoğlu ile ardından da Amerikalı Sean Singer ile aşk yaşayan ünlü oyuncu ardından aşka tövbe etmişti.

SEVGİLİSİNİN HABERİ YOKTU

Yıllardır hiç kimseyle görüntülenmeyen Demet Evgar 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşıran ünlü oyuncu 'Kız kıza biraz eğlenelim dedik' dedi fakat hemen ardından mekan kapısından çıkan erkek arkadaşı kameralar kayıttayken “Gel aşkım” diyerek Evgar’ın koluna girdi. Evgar’ın yaptığı açıklamalardan habersiz olan genç adam gayet sakin davranırken Demet Evgar'ın yüzü kıpkırmızı oldu.

KOMEDİ YAPILMIYORMUŞ

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve tiyatro oyunu sahneleyen Evgar, ekranlarda olmama sebebi sorulduğunda “Ekranlarda komedi pek yapılmıyor, ben nasıl olacağım” yanıtını vererek meslektaşlarını kızdıracak bir açıklamada bulundu.