Demet Şener - Edvina Spoza savaşında beklenmeyen gelişme

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinin bitmesinde Edvina Sponza’yı suçladı. Sosyal medyadan genç kadını hedef aldı. Yasal yollara başvuran Sponza, hukuk mücadelesini kazandı. Şener, 6 ay uzaklaştırma cezası aldı.

Demet Şener - Edvina Spoza savaşında beklenmeyen gelişme
Takvim'den Ali Oktay'ın haberine göre magazin dünyasının gözde çiftlerinden Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanma kararı aldı. Şener, ihanetle suçladığı eşinin kendisini Edvina Sponza ile aldattığını açıkladı. Elinde delillerin ve belgelerin olduğunu anlattı.

Çiftin boşanma davası sürerken Sponza, hakkındaki iddialarla ilgili düğmeye bastı. Şener'den korunmak için soluğu adliyede aldı. İlk olarak Beykoz Aile Mahkemesi'ne başvuran Sponza'nın tedbir kararından onay çıkmadı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne giden ancak oradan da red cevabı alan Sponza'nın avukatı soluğu aynı gün Gaziosmanpaşa Aile Mahkemesi'nde aldı. Şener'in basında eşi Kutluay ile müvekkilinin evlilik dışı ilişki yaşadıkları iddiasıyla haksız paylaşımlarda bulunduğunu söyleyen avukat Sibel Engin, Sponza'nın kişilik haklarının ihlal edildiğini vurguladı.

INSTAGRAM'DAN SUÇLADI

Şener'in Instagram hesabında "Kadının adını ben yazayım buradan. Edvina Sponza... Kadının bana fotoları, delilleri getiriş şeklini... Ben 22 yıldır alışkınım bazı güçlü isimlerin korunup, malzemeye açık isimlerin her türlü eleştirilmesine... Burada güçlü isim derken Edvina Sponza'dan bahsetmedim. Malum kendisinin eşi ve ailesinden bahsettim" ifadelerinin yer aldığı paylaşımı da mahkemeye sunup yapılan yorumlarda Sponza'ya hakaret edildiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Aile Mahkemesi, Edvina'nın haklı olduğuna karar kıldı. 10 Kasım günü verilen kararda, Şener'in, Sponza'ya 6 ay süreyle hakaret, aşağılama içeren söz ve davranışlarda bulunmaması vurgulandı.

Demet Şener - Edvina Spoza savaşında beklenmeyen gelişme

Demet- İbrahim Kutluay çifti, 12 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Boşanma kararının altından ihanet çıktı. İbrahim Kutluay ile beraber olduğu iddia edilen Edvina Sponza, kendisini hedef alan Demet Şener'e açtığı davayı kazandı. Şener'in karara uymadığı takdirde hapisle cezalandırılacağı açıklandı.