Demet Şener: "İbrahim'in konuşacak yüzü yok"

İhanet gerekçesiyle İbrahim Kutluay’a boşanma davası açan Demet Şener, eşinin dava sürecinde sessiz kalmasını ‘suçlu olmasına’ bağladı. Güzel sunucu, ‘Benim alnım ak olduğu için konuşuyorum ama onun konuşacak bir şeyi yok!’ çıkışı yaptı!..

Demet Şener: "İbrahim'in konuşacak yüzü yok"
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre İbrahim Kutluay'dan boşanmak için gün sayan Demet Şener Kutluay'ın bu açıklamaları eşinin keyfini kaçıracak cinsten...

11 yıllık eşinin kendisini sosyetik Edvina Sponza'yla aldattığını iddia eden güzel sunucu, önceki akşam katıldığı bir davette boşanmayla ilgili ilk kez dobra dobra konuştu.

Daha önce sosyal medya paylaşımlarında hayatını adadığı eşinin kendisini aldattığını ve bu haksızlığa karşı geldiğinde de maddi-manevi baskı gördüğünü dile getiren ünlü sunucu, İbrahim Kutluay'ın ise neden sessiz kaldığını açıkladı.

Kutluay'ın konuşacak yüzü olmadığını ima eden eski manken, şunları söyledi: "Bence İbrahim Bey'in konuşacak bir şeyi yok ama benim var. Çünkü benim alnım her zaman ak, o yüzden rahat rahat konuşuyorum." Eski Milli basketbolcunun kendisinden özür dilemesi halinde ne yapacağı merak konusu olan Kutluay, "Bu saatten sonra çok geç, artık geçmiş olsun" diyerek de tüm köprüleri yaktığını bir kez daha gözler önüne serdi.

'HİÇBİR ŞEYE GÖZ YUMMAM!'

Demet Şener, ikinci kez nikah masasına oturup oturmayacağı hakkında ise "Bir daha asla evlenmem gibi bir kuralım yok. Çünkü hayatta bir olay üzerine herkesi karalamak ya da etiketlemek bana göre değil" diyerek açık kapı bıraktı. Yaşadıklarından çıkardığı en büyük dersin kendinden başka kimseye güvenmemek olduğunu dile getiren Kutluay, "İhanet, hiç beklemediğim bir şeydi, benim için şok oldu. Ama hiçbir şeye göz yummam. Çok şükür sağlıklıyım ve kimseye muhtaç değilim" sözleriyle de İbo defterini sonsuza kadar kapattığını kanıtladı.

'ÇOCUKLAR HER ŞEYİ BİLİYOR'

Eski manken eşiyle ayrılık kararının çocukları İrem ve Ömer'i nasıl etkilediği sorulduğunda "Anne ve babaları boşanıyor ve tabii ki bunu biliyorlar. Ben her şeyi çocuklarıma dürüstçe söyledim. Ancak anneleri dik ve güçlü olduğundan onlar da çok iyiler" dedi.

Demet Şener: "İbrahim'in konuşacak yüzü yok"