Demet Şener ve Ebru Şallı yıllar sonra bir arada

Bir zamanlar podyumun en dikkat çeken isimlerinden olan Ebru Şallı ve Demet Şener Kutluay, yeniden eski günlerdeki gibi yan yana...

Demet Şener ve Ebru Şallı yıllar sonra bir arada
Sözcü'den Burcu Özen'in haberine göre cemiyet hayatından ve podyumdan isimlerin yakın dostu ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı, ilk gelinlik koleksiyonu ‘My Dream Bride’i görücüye çıkardı.

Baş mankenin Özge Ulusoy olduğu defilede birbirinden ihtişamlı gelinlikler dikkat çekti.

Demet Şener ve Ebru Şallı yıllar sonra bir arada

ÖZGE ULUSOY BEYAZLAR İÇİNDE

Düşeslerin giydiği kumaştan yapılan 5 metre kuyruğu olan gelinlik tüm bakışları üzerine topladı. Defileyi izlemeye gelen ünlü isimler arasında geçmişte ayrılmaz ikili olan Ebru Şallı ile Demet Şener de vardı.

Demet Şener ve Ebru Şallı yıllar sonra bir arada - Resim : 2

En parlak dönemlerinde birbirinden ayrılmayan ikili, evlendikten sonra araları açılmış ve Demet Kutluay; “Ebru benim kankam değil, sanıldığı kadar yakın değiliz, aramızda görüş ayrılığı var” diyerek tartışmanın fitilini çekmişti. Daha sonra da hamileyken 20 kilo aldığını söyleyerek, Şallı’yı kınamıştı. Birkaç yıl ardından çocuklarıyla poz verseler de, aralarındaki soğukluk hiç geçmemişti.

Demet Şener ve Ebru Şallı yıllar sonra bir arada - Resim : 3

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ…

Dün Bağzıbağlı’nın defilesine katılan ve aynı kaderi paylaşan (Şallı eşinden boşandı, Kutluay da boşanma süresinde) ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Eski kankalar birlikte bolca fotoğraf çekip, sosyal medyadan paylaştı. Şallı’nın boşanma sürecinde Kutluay’a destek olduğu gözlerden kaçmadı.