Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a "cesur" gönderme!

Yaklaşık 11 yıl önce dünya evine giren Demet ve İbrahim Kutluay çifti geride bıraktığımız haftalarda aldıkları boşanma kararı ile magazin gündemine gelmişlerdi.

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a "cesur" gönderme!
Sözcü'de yer alan habere göre Demet Şener Kutluay’ın aldatılma gerekçesiyle boşanma kararı aldığı eşi İbrahim Kutluay konuyla ilgili sessizliğini korurken, Kutluay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni bir hayata başladığının sinyallerini veriyor. Attığı her adımla ve yaptığı her paylaşımla magazin sayfalarına konuk olan Demet Şener Kutluay’ın son paylaşımı da bir hayli manidar…

Evliliği boyunca hayatı ıskaladığını söyleyen Demet Şener Kutluay, bundan sonra hazırladığı listeye sadık kalacağını ve kendisi için bir şeyler yapmak istediğini şu sözlerle belirtti.

İşte Demet Şener Kutluay’ın bundan sonraki yaşantısına dair planları:

“Kendime bir liste yaptım, artık biraz da kendim için bir şeyler yapmak, sadece kendimle, dostlarımla olabildiğim, gördüğüm ya da görmediğim yerlere gitmek… İlk sırada Kapadokya’da balon turuna çıkmak var. 15 yıldır ertelediğim şeyleri yapmak. Düşünüyorum da ne çok şeyden kendimi mahrum etmişim… Olsun hiçbir şey için geç değil. Siz de benim yaptığım bu hataya düşmeyin. Çocuklarınız dışında kimse için kendinizden vazgeçmeyin. 39 yaşında kendimi yeniden keşfetmeye başladım ne garip hayat. Her zaman İrem ve Ömer benim önceliğim olacak ama artık kendim için de birşeyler yapacağım. Her zaman olduğu gibi başım dik, cesurca yaşayacağım bu hayatı… Hayat insana ne güzel de öğretiyor bazı şeyleri… Hayatın bizlere bundan sonra güzellikler getirmesi dileğiyle…”