Demet Şener'den şaşırtan U dönüş!

İhanet nedeniyle 11 yıllık evliliğini bitirmek isteyen Demet Şener’den şaşırtan yorum! Kendisine ihanet eden İbo’ya geri dönüşü olmadığını söyleyen eski model, önceki gün ise ‘Barışma olup olmayacağını konuşmak için erken’ dedi.

Demet Şener'den şaşırtan U dönüş!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza'yla aldattığını iddia ederek 11 yıllık evliliğini bitirmek için mahkemeye koşan Demet Şener, çark etti. İhanetin ardından eşine zina ve boşanma davası açan Şener, instagram'da da Kutluay'ı hedef alan imalı sözler paylaşmıştı. Geçtiğimiz ay da eski basketbolcu için "Barışma teklifi geldi ama kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz. İbrahim Bey, ne yazık ki çocuklarımın babası" diyerek Kutluay'a tüm kapılarını kapatan Şener, önceki gün ise yaptığı açıklamayla kafaları karıştırdı.

SEYİR DEĞİŞECEK Mİ?

Eski manken, çocukları için tekrar İbrahim Bey ile bir araya gelip gelmeyeceği sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Daha önce İbrahim Kutluay defterini sonsuza kadar kapattığı mesajını veren ünlü sunucu, "Şimdilik bilmiyorum. Bunları konuşmak için çok erken" diye konuştu. Bu açıklamalarıyla soru işaretleri yaratan Demet Şener'in önümüzdeki ay ikinci duruşması görülecek olan boşanma davasında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

İhanet haberlerinin çıktığı ilk günlerde sosyal medyada art arda imalı sözler paylaşan Şener, Kutluay'a gönderme yapmıştı. Ancak, eşinden 10 milyon maddi ve manevi tazminat talep eden Şener'in fikrinin değiştiği ihmali gündeme geldi.

Demet Şener'den şaşırtan U dönüş!

İlk günden bu yana boşanmayla ilgili sessizliğini koruyan İbrahim Kutluay, vaktinin çoğunu kızı İrem ve oğlu Ömer'le birlikte geçiriyor...