Demet Şener'e el altından 2 milyon TL

Demet Şener’in ‘Nafakamı ödemiyor’ diye suçladığı İbrahim Kutluay, dün belgelerle konuştu. İbo, ‘Boşanırken 3 milyon TL tazminat belirlendi ama ben ona 5 milyon TL verdim’ dedi.

Demet Şener'e el altından 2 milyon TL
Takvim Gazetesi'nin haberine göre evliliklerini üç yıllık çekişmeli boşanma davasının ardından 25 Mart'ta sonlandıran Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki 'nafaka krizi' başka bir boyuta taşındı.

Şener'in 11 yıllık eski eşine "Çocuklarımız için belirlenen aylık 32 bin 500 liralık nafakayı ödemiyor" gerekçesiyle başlattığı icra takibinin ardından Kutluay, sert açıklamalar yapmıştı. Çocuklarının nafakasını ödemediğini ve sağlık sigortalarını iptal ettirdiğini yalanlayan İbo, dün de bunlara ait dekontları basına yolladı.

İbrahim Kutluay, Şener'e boşanırken mahkemece belirlenen 3 milyon TL'lik tazminatın yanı sıra el altından 2 milyon TL daha verdiğini ilk kez açıkladı. "Bu paranın aylık getirisini de açıklasın" iması yapan Kutluay, eski eşinin haksız yere mağduriyet yaptığını da yineledi. İbrahim Kutluay, "Eskiden aile olmuş kişilerin bu hale gelmesi de benim ve çocuklarım için tam bir felaket" dedi.

EVLİLİK KARARI

Eski eşiyle yaşadığı tartışmayla gündemde olan Demet Şener'in, yeni aşkı Cenk Küpeli ile evlilik kararı aldığı iddia edildi.