Demet Şener'in aşk bilmecesi

İbrahim Kutluay'dan henüz boşanmayan Demet Şener’in Emre Narin isimli iş adamıyla aşk yaşadığı iddiasının, boşanma davasını etkileyeceği konuşuluyor!.

Demet Şener'in aşk bilmecesi
Takvim'de yer alan habere göre eşi İbrahim Kutluay'dan boşanmak için gün sayan Demet Şener hakkında önceki gün şok bir iddia ortaya atıldı. 'Zina' gerekçesiyle 11 yıllık evliliğini bitirmeye kararlı olan Şener, iddiaya göre bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin'le birlikte...

Kutluay'dan resmi olarak boşanmayan güzel sunucunun Narin'le geçtiğimiz akşam Beyoğlu'ndaki Soho House'da eğlendiğini iddia eden 'gecce.com' ikilinin içeride samimiyeti ilerlettiğini de öne sürdü.

İBO'DAN KARŞI ATAK MI?

Haberdeki iddialara göre; Narin'le mekandan ayrı ayrı çıkan Şener, Levent'teki evi yerine taksiyle Narin'in Göktürk'teki evine gitti. Gazetecileri fark eden ünlü sunucu, eve girmekten son anda vazgeçti.

Bu şok haberin ardından gözler Demet Şener'e çevrildi. Ancak ünlü sunucunun konuyla ilgili sessiz kalması akılları karıştırdı.

Bir diğer önemli iddia da İbrahim Kutluay'ın zina ve boşanma davasının seyrini değiştirecek eşiyle ilgili bu haberi, dava dosyasına ekleyebileceği yönünde...