Deniz Akkaya ex aşkını yenisiyle izledi!..

Deniz Akkaya, modernlikte zirve yaptı. Ünlü sunucu, eski aşkı Teoman’ın konserine yeni sevgilisi Gökmen Şeynova ile katıldı. Aslışah Alkoçlar da adının aşk iddiasına karıştığı Kasım Garipoğlu ile birlikteydi!..

Deniz Akkaya ex aşkını yenisiyle izledi!..
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Teoman, önceki akşam Zubizu Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sahne aldı. Yıllar önce Teoman'la aşk yaşayan Deniz Akkaya, konseri en ön sıradan yeni sevgilisiyle izleyerek geceye damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta tekstilci işadamı Gökmen Şeynova ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Akkaya, eski sevgilisi Teo'nun şarkılarını dinleyip Şenova ile eğlenceli anlar yaşadı.

KEREM'İ ÇABUK UNUTTU!

Konserin ikinci enteresan anına ise sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar imza attı. Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'yle aşkı iki hafta önce çıktığı Mikonos tatili nedeniyle biten Alkoçlar, tatilde de kendisine eşlik eden ve adının aşk dedikodularına karıştığı Kasım Garipoğlu ile konserdeydi. Sosyetik playboyla keyifli saatler geçiren Aslışah Alkoçlar, neşeli tavırlarıyla da eski aşkı Kerem Tunçeri'ye "Ayrılık beni hiç etkilemedi" mesajı verir gibiydi.

Deniz Akkaya ex aşkını yenisiyle izledi!..