Deniz Akkaya ile Murat Varol pişti oldu!..

Deniz Akkaya, Murat Varol'la uzaklaştırma kararı çıkarttıktan sonra ilk kez önceki gün karşılaştı. 10 metre arayla oturan eski sevgililer, birbirlerini fark edince ortam gerildi. Varol, yasağı delmemek için apar topar mekanı terk etti...

Deniz Akkaya ile Murat Varol pişti oldu!..
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre kısa süre önce karakola giderek sevgilisi Murat Varol'un kendisine şiddet uyguladığını iddia edip şikâyetçi olan Deniz Akkaya, mahkeme kararı ile uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Olaydan sonra hiç yan yana gelmeyen eski sevgililer, önceki gün Etiler Akmerkez'de gerilim yaşadı. Arkadaşlarıyla buradaki bir mekana giden Akkaya, kötü bir sürprizle karşılaştı. Oturduğu mekanın hemen bitişiğinde Varol'un oturduğunu öğrenen Deniz Akkaya, panikleyip ne yapacağını şaşırdı.

GÖRDÜĞÜNÜ İNKAR ETTİ

Akkaya sırtını dönerken durumu fark eden ünlü iş adamı, hemen AVM'den ayrıldı. Sorulan sorulara cevap vermeyen Murat Varol, aracına binerek gözlerden kayboldu.

Varol'un gittiğini gören Deniz Akkaya, bir süre daha mekanda oturduktan sonra AVM çıkışına gitti. Gazetecilerden kaçmak için böyle bir yol izleyen Akkaya, basın mensuplarını görünce rahatsız oldu.

Murat Varol'u görse de eski sevgilisinin yanındaki mekanda olduğunu bilmediğini söyleyen Akkaya, sorular karşısında "Mahkeme kararı var ama ne yapabilirim?" demekle yetindi.