Deniz Akkaya Mikonos'ta coştu!

Kızını evde bırakıp sevgilisiyle Mikonos’a giden Deniz Akkaya, eğlencenin dozunu artırdı. Alkol sınırını aşan güzel yıldız, sevgilisi Gökmen Şeynova’yla dudak dudağa eğlendi. Akkaya’nın çılgın dansları da görenleri şaşırttı.

Deniz Akkaya Mikonos'ta coştu!
Takvim'de yer alan habere göre tekstilci işadamı Gökmen Şeynova'yla 2 aydır gözlerden uzak aşk yaşayan Deniz Akkaya, Yunanistan'da coştu. Tatil için Bodrum veya Çeşme yerine her fırsatta soluğu Yunanistan'ın çılgın partileriyle ünlü adası Mikonos'ta alan Akkaya, önceki gün de sevgilisiyle Komşu'da aşka geldi. Aslışah Alkoçlar ve aşk yaşadığı iddia edilen Kasım Garipoğlu da ikiliye eşlik etti. Scorpios'ta sabahın ilk ışıklarına dek doyasıya eğlenen Akkaya, adeta kendinden geçti.

Deniz Akkaya Mikonos'ta coştu!

Özel jete atlayıp Mikonos'a giden Kasım Garipoğlu, Aslışah Alkoçlar, Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova instagram'dan bu kareyi paylaştı.

ARKADAŞ KURBANI

Alkolün su gibi aktığı eğlencede ünlü yıldız, sevgilisiyle çılgınca dans etti. Ayakta durmakta zorlanan Deniz Akkaya, dans ederken bir anda Gökmen Şeynova'nın dudaklarına yapıştı. Mekanın bir köşesinde kafasını aşkının göğsüne dayayıp otururken dans etmeye devam eden Akkaya'nın bu çılgın dansları ise arkadaşı Kasım Garipoğlu'nun hikayesinde paylaştığı videoyla ortaya çıktı.

40 yaşındaki eski mankenin Mikonos'taki kaçamak gecesi sosyal medyada yankı uyandırdı. Eski aşkı Efe Önbilgin'den bir kızı olan Akkaya'nın takipçileri "Sevgilisiyle rahatça eğlenmek isteyen Akkaya, Türk gazetecilerden kaçarken arkadaşının kurbanı oldu", "Bir kız annesine böyle görüntüler vermesini hiç yakıştıramadım" şeklinde yorumlar yaparak Deniz Akkaya'ya eleştiri oklarını yöneltti.

Deniz Akkaya Mikonos'ta coştu! - Resim : 2

Deniz Akkaya Mikonos'ta coştu! - Resim : 3