Deniz Akkaya'dan Hira'lı paylaşım!

Şimdilerde internet üzerinden yayın yapan bir kanalla seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerinden ünlü çocuklarının yaşantılarına değindi.

Deniz Akkaya'dan Hira'lı paylaşım!
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü isimlerin çocuğu olmak, dışarıdan renkli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralamak gibi görünse de pek çok çocuğun küçük yaşta böylesi bir temponun içine girmesi onların gelişim süreçleri açısından iyi sonuçlar vermiyor.

Bu konuda bir özeleştiri yapan Deniz Akkaya, konuyla ilgili görüşlerini belirtirken yine bir ünlünün Demet Akalın’ın kızı Hira’yı örnek gösterdi.

Hira’nın bir capsini takipçileriyle paylaşan Akkaya, fotoğrafın altına şu satırları yazdı:

"Sosyal medyada gezen bu fotoğraf çok şey anlatıyor aslında… Ünlü ve ününü çok çalışmaktan alan annelerin çocukları erken şöhret ile tanışıyor ama benimde 7 yaşında bir kızım var ve nasıl ağacı yaşken egitirsen öyle gidiyor. Geçenlerde Ayşe soruyor bana; kaç like almışım diye, aynı zamanın ileri çocukları bunlar. Teknoloji yasaklanmamalı çünkü onların fıtratında var bu sistem. Mutlu olan çocuk elinde akıllı telefonu ile çok vakit geçirmiyor zaten; tıpkı Hira gibi bakıp arkadaşına dönüyor. Türk popunun en çalışkanı, dobralar dobrasiı, geldiği yere kazıyarak gelen annem Demet Akalın, evladınla mutlu günlerinde, eşinle yaşlanmayı nasip etsin Allah sana. Güzel aile; öperim gözlerinden Hira’mın"

Deniz Akkaya'dan Hira'lı paylaşım!