Deniz Seki, Armağan Çağlayan'a içini döktü!

Cezaevinden çıktıktan sonra Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Deniz Seki, 55 dakika boyunca içini döktü, “Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum” dedi.

Deniz Seki içini döktü!
Vatan'da yer alan habere göre 2014’te girdiği Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nden 5 Haziran’da tahliye olan Deniz Seki, özgürlüğe kavuşmasından bir hafta sonra içini Armağan Çağlayan’a döktü.

Adeta bir televizyon stüdyosuna dönüştürülen otel odasında gerçekleştirilen röportaj esnasında Çağlayan’ın sorularına tüm açık yürekliliğiyle cevap veren Seki, sohbet sırasında sık sık duygusal anlar yaşadı.

Hislerini “Çok mutluyum ama bir tarafım buruk...” cümlesiyle anlatan şarkıcı ve yazar, sevenlerine sık sık teşekkür etti. “Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum” dedi.

55 dakika uzunluğundaki Deniz Seki ve Armağan Çağlayan buluşması, ulusal ve yerel basına Seki‘nin bir mektubu ile ulaştırılacak.

Seki, yaşadıkları boyunca hep yanında olan basın mensuplarına mektubunda, “Değerli yol arkadaşlarım, bu zorlu yolculuğumda hep yanımda oldunuz, sesim oldunuz, ayakta durmamı sağladınız. Hepinize teşekkürü bir borç bilirim. Birinizi diğerinden ayırmam mümkün değildi. Ne bir televizyonu ne bir gazeteyi ne bir dergiyi. Ne de basın emekçisi herhangi bir arkadaşımı. Ama her şeyi de anlatmam gerekiyordu tüm samimiyetimle... Bu röportaj, hepinize aynı anda ulaşacak... Benden çıktı, artık size ait…” diye seslendi.