Deniz Seki şimdi ne yapacak?..

Hapishanede geçirdiği 2.5 yılın ardından özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki'yi şimdi neler bekliyor...

Deniz Seki şimdi ne yapacak?..
Sözcü'de yer alan habere göre dün 15.30 sularında 2.5 yıllık hapishane esareti sona eren Deniz Seki, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz kendisini saatlerdir bekleyen muhabirlere, “Sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Şimdi müsaade ederseniz ben biraz dinlenmek istiyorum. Çok teşekkür ederim” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Özgürlüğünü kutlamak için getirilmiş güvercini salıverdikten sonra hızlı adımlarla kendisini bekleyen minibüse binen Seki, özgürlüğünün ilk saatlerini yakın dostları ve ailesiyle geçirmek üzere iki – üç gün boyunca konaklayacağı Mecidiyeköy’deki otele geçti. Burada Nilüfer, Nükhet Duru, Demet Akalın, Gülben Ergen ve Şenay Düdek gibi yakın dostlarıyla buluşan Seki'nin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Hapishane önünde bekleyen muhabirlere iki gün sonra bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman’la bir tatile çıkacağı ve sonrasında işlerine yoğunlaşacağı biliniyor. Henüz hapishaneden çıkmadan 20 konserlik bir anlaşmaya imza atan ve karşılığında 2.4 milyon lirayı cebine koyan Seki, kısa süre içerisinde de albüm çalışmalarına başlayacak.

Seki’nin tatil planı içinde menajerinin de olması onun nişanlısı Faruk Salman’la arasının bozulmasına neden olmuş ancak bu tatsızlık kısa sürede çözümlenmişti. Tahliye süreci boyunca nişanlısını yalnız bırakmayan Faruk Salman, böylelikle haklarında çıkan ayrılacaklar iddialarını da çürütmüş oldu.

Deniz Seki şimdi ne yapacak?..