Deniz Seki soluğu Bodrum'da aldı

Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman’la Bodrum’da tatile çıktı. Baş başa romantik bir yemek yiyen sevgililerin mutluluğuna diyecek yoktu. Salman bir ara ellerini havaya kaldırıp Allah’a şükretti.

Deniz Seki soluğu Bodrum'da aldı
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre uyuşturucu ticareti yapmak suçundan toplam 3 yıl 2 ay cezaevinde yatan Deniz Seki, 5 Haziran'daki tahliyesinin ardından nişanlısı Faruk Salman'la hasret gideriyor… Baş başa romantik bir tatil yapmak isteyen ikili, bunun için de Bodrum'u seçti. Önceki akşam Türkbükü Galen Otel'in iskelesinde nişanlısıyla yemek yiyen Salman, bir ara aşka gelip Seki'ye "Seni seviyorum aşkım" diye bağırdı. Salman'ın bu coşkulu sevgi gösterisiyle mutlu olan ünlü sanatçının zaman zaman manzaraya bakarken başını yukarı kaldırıp mırıldanarak Allah'a şükrettiği görüldü.

ŞARKISINI DİNLETTİ

Nişanlısı Faruk Salman'ın eliyle beslediği Deniz Seki'nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yemek sonrasında gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, yakında çıkacak single çalışmalarını bitirdiğini söyledi. Seki, 'Büyümüşsündür' şarkısını da muhabirlere telefonundan dinletip parça hakkında yorumlarını aldı.

DAMAT COŞTU

Nişanlısı Deniz Seki'yle ay ışığı altında denize karşı romantik bir akşam yemeği yiyen Faruk Salman, ellerini kaldırıp 'Seni seviyorum aşkım' diye bağırdı. Aşka gelen damat, gözlerini gece boyunca Seki'den alamadı.

Mutluluktan ağzı kulaklarına varan Seki, bulutların üzerinde uçtuğunu söyledi...

Deniz Seki soluğu Bodrum'da aldı