Deniz Seki tedavi olmak istiyor!..

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki hakkında şok bir gelişme yaşandı.

Deniz Seki tedavi olmak istiyor!..

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının ulaştığı bilgiye göre; ünlü şarkıcı kanser riski taşıdığını öne sürerek, tedavi olmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulundu.

Minik Serçe, Deniz Seki'yi ziyarete gidecek...

Habertürk'ten Zafer Akbaş'ın haberine göre ise uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve infaz yasası gereği 3.5 yıl hapis yatacak olan Deniz Seki’yi ekonomik olarak da zor günler bekliyor. Seki’nin ekonomisi ilk hapse girdiği dönem çok bozulmuş ve ünlü popçu müzik dünyasına hayli borçlanmıştı. Aradan geçen dönemde bu borçlarını konserlerle ödemeye çalışan Seki, daha borçları bitmeden firari duruma düşüp yeniden hapse girdi.

3.5 yıl konser veremeyecek olan sanatçı bu süre zarfında bir tek üyesi olduğu Müyorbir’den (Müzik Yorumcuları Destek Birliği) gelecek teliflerle geçinecek. Seki, bir süredir nişanlısı Faruk Salman’ın desteğiyle ekonomik olarak ayakta durmaya çalışıyordu.

Öte yandan Deniz Seki’ye mektup yazan Sezen Aksu’nun önümüzdeki hafta içinde Seki’yi cezaevinde ziyaret edeceği de öğrenildi. Minik Serçe, Seki'ye mektup yazarak da destek olmuştu.