Denizli'de yangın dehşeti!..

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde iki katlı bir binanın mutfak olarak kullanılan çatı katında çıkan yangında, babaanne ve iki torunu yaşamını yitirdi.

Denizli'de yangın dehşeti!..
DHA'nın haberine göre bir tekstil atölyesinde çalışan 25 yaşındaki Fatma ve 29 yaşındaki Ahmet Akkuş çiftinin Hürriyet Mahallesi, Öner Sokak'taki evlerinde, bugün saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. İki katlı binanın çatı katının mutfak olarak kullanılan bölümdeki yangını farkeden komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri, alevlere su sıkarak müdahale etti. Elyaf ve mutfaktaki eşyanınnun tutuşmasıyla yükselen alevleri söndüren itfaiye ekipleri, içeri girdiklerinde yanarak ölen 4 yaşındaki Ecrin ve 3 yaşındaki Hasan Akkuş kardeşlerle babaanne 50 yaşındaki Berrin Akuş'un birbirlerine sarılmış cesetleriyle karşılaştı.

Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından babaanne ve iki torunun cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen anne Fatma ve Ahmet Akkuş çifti sinir krizi geçirdi. Fenalaşanlara 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde tıbbi müdahalede bulundu. Anne Fatma Akkuş'un, "Keşke çocuklarım değil de ben ölseydim. Yavrularım" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Anne Akkuş'un feryatları karısında duygulanan çevredekilerden bazıları da gözyaşlarını tutamadı.

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da olay yerine gelip bilgi aldı. Belediye Başkanı Devecioğlu, "İtfaiye olay yerine kısa sürede ulaşmasına rağmen maalesef üç canımızı kaybettik. Acımız, büyük" dedi.

Mutfakta yanan ocaktan çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.