Mustafa Denizli’nin Lazio taktiği belli!

İtalya’da oyunu dengede tutmayı düşünen Mustafa Denizli, şutlarına güvendiği Wesley Sneijder ve Lukas Podolski ile Roma’da turu kapmak istiyor.

Denizli’nin Lazio taktiği belli!
AMKSpor'un özel haberine göre ligdeki Trabzon galibiyetinin ardından Galatasaray’da gözler yarın İtalya’da oynanacak Lazio maçına çevrilmiş durumda. Türk Telekom Arena’daki 1-1’lik skor nedeniyle turu geçmek için Roma’da mutlaka gol bulması gereken sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Mustafa Denizli en çok Sneijder ve Podolski’ye güveniyor. Zaten elinde de fazla bir tercih şansı bulunmuyor.

SAVUNMANIN YÜKÜ ARTTI

Kendileri gibi zor günler geçiren rakiplerini, istedikleri oyunu sergilemeleri halinde eleyebileceklerini düşünen başarılı teknik adam ilk aşamada oyunu dengede tutmak istiyor. Daha sonra ise şutlarına güvendiği Mustafa Denizli, savunma oyuncularına da kritik bir görev yüklüyor.

İTALYA’DA GALİBİYET YOK

Galatasaray, sezonun en kritik maçlarından birisine çıkmaya hazırlanırken, İtalya’da oynadığı maçlarda aldığı skorlar ise pek de umut vermiyor. İtalyan takımlarına karşı bugüne kadar 23 maç yapan temsilcimiz 7 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 9 beraberlik elde etti. Ancak İtalya’da oynadığı 11 karşılaşmada ise 5 beraberlik alıp sahadan 6 kez mağlubiyet ile ayrıldı.
Konular Spor Haberleri