Denizlispor bastırıyor

Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için devre arasında takviye çalışmalarına hız veren Denizlispor, Emenike’nin ardından Lanre Kehinde’yi de listesine aldı

Denizlispor bastırıyor
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Spor Toto 1. Lig'de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan ve Süper Lig'e çıkma şansını bu sezon ıskalamak istemeyen Denizlispor takviye çalışmalarına yoğunlaştı. Yeşil-siyahlılar, forvet hattına takviye yapmak için Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Emenike ile temasa geçti.

Yüksek maliyeti olan oyuncuyla görüşmeler devam ederken, yeşil-siyahlı kurmaylar Ankaragücü'nden forvet Lanre Kehinde'yi de listesine aldı. Başkent ekibinde Süper Lig'de fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı bildirildi.

GEÇEN SEZON DA İSTEMİŞTİ

Ankaragücü'nde 2017-18 sezonunda Spor Toto Birinci Lig'de şampiyonluk yaşayan Lanre Kehinde'yi Horoz geçtiğimiz sezonda kadrosuna katmak istemişti. Ancak başarılı olamamıştı. Öte yandan Denizlispor'un transfer listesinde olan stoper Mehmet Yiğit'in transferi rafa kalktı. Elazığspor'un transfer tahtasını açamayacağı yönetimin takım kaptanı olan Mehmet Yiğit'i kesinlikle göndermeyi düşünmediği bildirildi.

Mehmet Yiğit'ten vazgeçen Horoz, savunmaya teknik direktörü Yücel İldiz'in vermiş olduğu rapor doğrultusunda arayışlarına hız verdiği bildirildi.

SPONSOR ARANIYOR

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, şampiyonluğa giderken şehirdeki işadamlarının kayıtsız kalmasına üzüldüğünü belirtti. Denizli'de Türkiye ekonomisine yön veren firmalarının bulunduğunun altını çizen Başkan Çetin, "Türkiye'nin ilk 100 şirketi arasına giren Denizlili 10 firma var. Takım şampiyonluğa giderken koca bir devre geçti ne isim ne de forma sponsorumuz var. Formamızın önü de arkası da boş. Bu durum zorumuza gidiyor. Bize sahip çıkılmasını istiyoruz. Bu utanç artık bir an önce sonlandırılmalı" dedi.

YÖNETİM TEMASTA

Yönetimin İstanbullu bir firmayla temasta olduğu, yeni yılda somut adımların atılması bekleniyor. Horoz'un başkanı Ali Çetin, "Birkaç takviyeyle ikinci yarı daha iyi bir Denizli izleteceğiz. Taraftarlarımız desteğini bizlerden esirgemesin. O sene bu sene" dedi.
Konular Spor Haberleri