Denizlispor iş bitirdi

Süper Lig hedefine ulaşmayı amaçlayan Denizlispor, ara transferde A.Gücü’nden Nijeryalı golcü Kehinde ile prensipte anlaştı. Balıkesir’den Sedat Şahintürk ve Oğuz Yılmaz da paraları ödenmezse imza atacaklar.

Denizlispor iş bitirdi
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre hedefini Süper Lig olarak belirleyen Denizlispor, Ankaragücü'nden forvet Lanre Kehinde'nin işini bitirdi. Emmanuel Emenike'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen yeşil-siyahlıların, Gazişehir'in de ısrarla istediği Nijeryalı Kehinde için çalışmalarını hızlandırdığı kaydedildi. Ülkemizde ilk olarak 2016-2017 sezonunda Elazığ forması giyen 24 yaşındaki oyuncu, ertesi sezon Ankaragücü'ne transfer oldu.

MBİLLA SAKAT ÇIKTI

Başkent ekibinde geçen yıl şampiyonluk yaşayan Kehinde, bu sezon Süper Lig'de 8 maça çıktı.
Denizlispor, Kehinde'nin yanı sıra Aytemiz Alanyasporlu Mbilla'yı da kadrosuna dahil etmek istiyordu. Ancak, Mbilla'nın sakat olduğu ve bu transferden vazgeçildiği öğrenildi.

Öte yandan Adana Demir'in Denizlispor'un orta sahası Aissati'ye transfer teklifinde bulun- ması yöneticileri kızdırdı. Denizli yönetimi futbolcularına gayri resmi yollardan teklifler gelmesine tepki gösterdi.

TÜM GÖZLER BALIKESİR'DE

Denizlispor, Balıkesirspor Baltok'un iki yıldızı Sedat Şahintürk ve Oğuz Yılmaz'a kanca attı. İki futbolcunun menajeriyle temasa geçen yeşilsiyahlı yönetim, Bal-Kes'teki maddi kriz nedeniyle ayrılık kararı alan iki oyuncuya bugün imza attırmak istiyor.

Balıkesirspor yönetimi, bugün oyuncularına gerekli ödemeleri yapamazsa futbolcular sözleşmelerini tek taraflı feshedecekler. 25 yaşındaki Oğuz, 18 maçta görev yaptı, 1 gol attı. 22 yaşındaki Sedat ise, 22 maçta oynadı, 4 gol kaydetti.

CENK VE MEHMET GİTTİ

Denizlispor'un Antalya kampına ayrılmak istediğini çok önceden açıklayan geçen sezonun kaptanı Cenk Güvenç ve sezon başı Gençlerbirliği'nden transfer edilen Mehmet Taş götürülmedi. 28 yaşındaki Cenk Güvenç ve 27 yaşındaki Mehmet Taş'la yollar resmen ayrıldı. Bu sezon ligde sadece Altınordu maçında 68 dakika süre alan Cenk, 4 sezonda 83 maçta yeşil-siyahlı formayı giymişti. Mehmet de, ilk devrede 2 lig, 2 kupa maçında görev aldı.

MUTLU YILLAR KAPTAN

Denizlispor sezonun ikinci yarısı için Antalya kampına başlarken, kaptan Mehmet Akyüz'ün doğum günü takımın kamp yaptığı otelde kesilen pastayla kutlandı. 2 Ocak 1986 doğumlu olan Mehmet Akyüz, 33 yaşına girdi. Teknik ekip ve futbolcular, yeni yaşında Mehmet Akyüz'e mutluluklar diledi.

Profesyonel şube sorumlusu Ali Fırat, transferde bugün imzaların atılacağını müjdeledi.
Konular Spor Haberleri