Denizlispor’da kriz kapıda!

Horozlar’da, Göztepe yenilgisi moralleri bozarken teknik heyetten kayıp puanların hesabı sorulacak...

Denizlispor’da kriz kapıda!
Yeni Asır'dan Yalçın Bağbozan'ın haberine göre Denizlispor'da, Göztepe yenilgisi sonrası taraftarlar ayağa kalkarken, kriz kapıya dayandı. Son 4 maçında puanla tanışamayan yeşil-siyahlılarda yönetim kurulu, 5 maçta alınan 1 galibiyetin hesabını teknik patron Mehmet Altıparmak'a sormaya hazırlanıyor.

Bugün olağanüstü toplanacak yönetim, teknik patron Altıparmak'ın özellikle Göztepe'yle oynanan maçtaki performansını masaya yatıracak. Altıparmak'ın oyuncu tercihi, oyuncu değişiklikleri ve maçın uzatma bölümündeki hakemlere ilişkin hareketleri değerlendirilecek, kurmaylar, Altıpanmak'tan geniş bir rapor isteyecek. Başkan Mustafa Şavluk, "Hoca ne istediyse yaptık. Bize Play-Off vaat etti. Bu takım böyle maçlar kaybederek mi Play-Off oynayacak. Herkes kendisine çeki düzen verecek. Yönetim olarak birçok sıkıntıyla uğraşırken, bir de takımın başarısızlığı bizi çok üzüyor" dedi.

Altıparmak isyan etti

Denizlispor teknik patronu Mehmet Altıparmak, öne geçtikleri maçta puan alamadıklarına isyan etti. Altıparmak, "Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz ortada. Oyuna daha sonradan giren oyuncular skoru tayin etti. Zamana ihtiyacımız var. Gerekli dersleri çıkartıyoruz. Daha iyi olacağız" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın Fethiye'yi konuk edecek Denizlispor, 27 Eylül Pazar günü ise deplasmanda Giresun'la karşılaşacak.
Konular Spor Haberleri