Denizlispor’da prime zam!

Eskişehir’i yenerek ligde kalmayı garantileyen ekipte Belediye Başkanı Osman Zolan’ın prime zam yapmasıyla galibiyet sevinci ikiye katlandı.

Denizlispor’da prime zam!
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre Eskişehirspor'u yenerek zirveyi sarsan ve ligde kalmayı garantileyen Denizlispor'da yüzler gülüyor.

200 bin lira olan galibiyet primine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 50 bin lira zam yapması sevinci ikiye katladı. TFF 1.ligde şampiyonluk kovalayan Eskişehirspor'a 5 ay sonra deplasmanda yenilgiyi tattıran Denizlispor, 3 maç sonra evinde kazandı ve ligde tutunmayı matemetiksel olarak da garantiledi. Maç akşamı göreve gelen 16 kişilik yeni yönetimin, karşılaşma öncesinde 120 bin lira olan Ümraniye maçı beraberlik primini dağıtması, galibiyet primini de 200 bin lira olarak açıklaması futbolcular üzerinde doping etkisi yaptı. Zolan, 50 bin lira da kendisinin vereceğini söyleyince futbolcular daha da morallendi.

HEDEF SÜPER LİG

Denizlispor'un yeni başkanı Mustafa Üstek gelecek sezon adına camiayı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin Denizlispor'u Süper Lig'e taşımak olduğunu belirten Üstek, Denizlispor camiasına güven vaat ettiklerini kaydetti. Başkan Mustafa Üstek, "Denizlispor olarak büyük ve kararlı bir yürüyüşün ilk adımlarını atıyoruz. Bu bayrağı daha yükseklere taşımaya gönüllü olduk. Önümüzdeki sorunları aşacağımıza inanıyoruz" dedi.

DENİZLİ'NİN PENALTI İSYANI

TFF 1. Lig'de Denizlispor'a yenilerek zirvenin gerisine düşen Eskişehir'de moraller bozuk. Kırmızı-siyahlıların tecrübeli teknik direktörü Mustafa Denizli, Denizli maçındaki pozisyonları değerlendirirken çalınmayan penaltıları nedeniyle serzenişte bulundu, ev sahibinin teknik sorumlusu Ali Yalçın'ın maç sonu elini sıkmadığı iddialarına da cevap verdi.

YOĞUNLUKTAN GÖRMEDİM

Denizli, "İlk yarı sonunda bir penaltı pozisyonu vardı, hocamız değerlendirmedi" derken Ali Yalçın'ın elini sıkmamasıyla ilgili "Burada misafir olan biziz, o yoğunlukta görmedim. Başka bir gerekçesi yok. Yani Denizlispor'un hakkını zaten teslim ediyoruz" diye açıkladı.
Konular Spor Haberleri